inloggen


Inlogpagina

Alleen voor klanten van de fotostudio

Wachtwoord

Je pagina is beveiligd met een wachtwoord en wordt je per e-mail toegezonden zodra de foto’s van jouw fotosessie of trouwreportage klaar zijn. Ben je je wachtwoord kwijt stuur dan even een e-mailtje. Je eigen pagina kun je eenvoudig delen met familie en vrienden via Facebook, Twitter of een directe link, vergeet ze dan niet zelf het wachtwoord te geven.

Hoe het werkt:

Op jouw persoonlijke pagina staat mijn selectie van de fotosessie of trouwreportage. Selecteer onder "Client sites" jouw persoonlijke pagina en klik op ‘open site’. Er wordt een nieuwe pagina geladen. Vervolgens geef je jouw persoonlijke wachtwoord in en klik je op ‘log in’.

Veel kijk plezier!