fotograaf geert van de ven – nijmegenFOTOSTUDIO GEERT VAN DE VEN

A non traditional approach to photography

In 2004 ben ik begonnen met mijn fotostudio in het centrum van Nijmegen. In 2014 verhuisde ik naar de van Broeckhuysenstraat 19, schuin tegenover de (oude) Stadswinkel. Sinds die tijd maak ik naast mijn portretfotografie ook profielfoto's en pasfoto's

logo_masterphotographersnetwork Ik geloof erg in samen sterk en ben dan ook actief binnen het fotografen netwerk: Master Photographers Network. Dit is een groep enthousiaste portret- & trouwfotografen. Door middel van het delen van kennis, het volgen van workshops en het opgaan voor kwalificaties proberen we het niveau van professionele portret en bruidsfotografie in Nederland hoog te houden. Mijn fotografie is door een internationale jury beoordeeld als erg goed waardoor ik me inmiddels Silver Master Photographer mag noemen.

.Geert van de Ven - fotograaf