Profielfoto


Wil jij jezelf beter online profileren?

Kies dan voor een professioneel gefotografeerde profielfoto


Een deel van het (zakelijk) leven speelt zich af op internet. Daarbij past een mooie profielfoto. Deze kan je natuurlijk zelf maken, maar in een korte tijd en voor een mooie prijs maakt Geert een professionele profielfoto van jou. Vooral als je je online zakelijk wilt presenteren heeft dit een toegevoegde waarde aan wat je op internet uitstraalt. Ook is het maken van een professionele profielfoto geschikt als toevoeging bij een sollicitatiebrief.


PROFIELFOTO SESSIE IN DE STUDIO

- Fotosessie van ca. 15 minuten
- Inclusief digitaal bestand
- Alleen op afspraak

Van € 49,00 voor:
€ 39,00"Uit onderzoek van de Universiteit Gent blijkt dat je Facebook-foto bijna net zo veel invloed heeft op je kans op een sollicitatiegesprek als de foto die je bij je cv voegt."
Bron: Nos op 3

WERKWIJZE PROFIELFOTO SESSIE

Profielfoto nijmegenVoor een profielfotosessie trekken we ongeveer een kwartier uit. We bespreken eerst wat je wilt uitstralen met je profielfoto. Het maakt namelijk nogal uit of je de foto gebruikt voor een prive Facebook account of voor een zakelijk LinkedIn profiel. Maar ook het type werk wat je doet kan vragen om een specifieke uitstraling.

We gaan daarna fotograferen in de studio en werken door middel van het juiste licht en de juiste pose, toe naar het gewenste beeld. Tijdens de fotosessie laat ik zien waar ik mee bezig ben. We werken zo samen toe naar de foto waarover je helemaal tevreden bent.

Vervolgens ga ik de gekozen foto optimaliseren en ontvang je hem vaak al dezelfde dag via email. Je profielfoto wordt geleverd in een resolutie die te gebruiken is voor drukwerk tot 20x30cm maar op een kleiner formaat ook voor alle sociale media. Wil je meer dan 1 foto dan kan dat, de extra kosten daarvoor zijn € 13,50 per foto.

Bel om een afspraak te maken: 024-3234460


Dit is wat anderen daarover schrijven over de noodzaak van een goede profielfoto

Facebook-foto veel invloed op sollicitatie volgens onderzoek - Bron: Universiteit Gent
Zonder "gelikte" profielfoto geen baan - Bron: AD
Tips voor een goede Skype-sollicitatie - Bron: Managers Online
Zo haal je alles uit je LinkedIn-profielfoto - Bron SmartBiz


BewarenBewaren